Powered By Blogger

joi, 2 aprilie 2009

de dragul zapezii...

Iarna nu este tocmai anotimpul meu preferat , dar zapada...nimic nu se compara cu zapada! Chiar daca striga "gripa gripa" la fiecare pas , e o nebunie sa te trantesti in ea , sa faci tumbe , sa iti afunzi boticul in zapada , pana devine roz , sa iti ascunzi jucariile in cele mai ciudate cazemate , construite chiar de tine , dar mai ales sa sari pe stapanii tai cand au cel mai mic echilibru. Mie imi place sa imi alerg prietenele prin toata curtea pana reusim impreuna sa stricam decorul neted.

Iata dovada! Actiunea se petrecea anul trecut iar "jucaria" nu era tocmai o jucarie ci faimoasa perie...bineinteles ca in cele din urma a recuperat-o..de...trebuie sa mai cresc , dar a meritat. Toata distractia m-a costat 4 zile in garaj pe o perna pufoasa , cu ceai cald in loc de apa rece si portie dubla de mancare:D ... "rezonabil" , dupa cum ar spune colegul stapanei mele.

Trebuie mentionat faptul ca in acelasi an am mai adaugat pe lista trofeelor o manusa , o cisma feminina si o gheata masculina.

De asemenea trebuie sa imi cer scuze public fata de stapana si buna mea prietena a carei voce va deveni la fel de publica:D